Το κατάστημα του κ. Κωνσταντίνου Νικολάου, με πείρα 20 ετών στο χώρο των τοπικών παραδοσιακών εδεσμάτων αλλά και οικιακών ειδών, αποτελεί μια σίγουρη και ασφαλή επιλογή για δώρα για τους φίλους σας ή για το σπίτι. Η οικογενειακή αυτή επιχείρηση φτιάχνει με μεράκι, χρησιμοποιώντας σπιτικές συνταγές, γλυκά του κουταλιού, τοπικά […]Το κατάστημα του κ. Κωνσταντίνου Νικολάου, με πείρα 20 ετών στο χώρο των τοπικών παραδοσιακών εδεσμάτων αλλά και οικιακών ειδών, αποτελεί μια σίγουρη και ασφαλή επιλογή για δώρα για τους φίλους σας ή για το σπίτι. Η οικογενειακή αυτή επιχείρηση φτιάχνει με μεράκι, χρησιμοποιώντας σπιτικές συνταγές, γλυκά του κουταλιού, τοπικά […]Το κατάστημα του κ. Κωνσταντίνου Νικολάου, με πείρα 20 ετών στο χώρο των τοπικών παραδοσιακών εδεσμάτων αλλά και οικιακών ειδών, αποτελεί μια σίγουρη και ασφαλή επιλογή για δώρα για τους φίλους σας ή για το σπίτι. Η οικογενειακή αυτή επιχείρηση φτιάχνει με μεράκι, χρησιμοποιώντας σπιτικές συνταγές, γλυκά του κουταλιού, τοπικά […]Το κατάστημα του κ. Κωνσταντίνου Νικολάου, με πείρα 20 ετών στο χώρο των τοπικών παραδοσιακών εδεσμάτων αλλά και οικιακών ειδών, αποτελεί μια σίγουρη και ασφαλή επιλογή για δώρα για τους φίλους σας ή για το σπίτι. Η οικογενειακή αυτή επιχείρηση φτιάχνει με μεράκι, χρησιμοποιώντας σπιτικές συνταγές, γλυκά του κουταλιού, τοπικά […]Το κατάστημα του κ. Κωνσταντίνου Νικολάου, με πείρα 20 ετών στο χώρο των τοπικών παραδοσιακών εδεσμάτων αλλά και οικιακών ειδών, αποτελεί μια σίγουρη και ασφαλή επιλογή για δώρα για τους φίλους σας ή για το σπίτι. Η οικογενειακή αυτή επιχείρηση φτιάχνει με μεράκι, χρησιμοποιώντας σπιτικές συνταγές, γλυκά του κουταλιού, τοπικά […]

Το κατάστημα του κ. Κωνσταντίνου Νικολάου, με πείρα 20 ετών στο χώρο των τοπικών παραδοσιακών εδεσμάτων αλλά και οικιακών ειδών, αποτελεί μια σίγουρη και ασφαλή επιλογή για δώρα για τους φίλους σας ή για το σπίτι.

Η οικογενειακή αυτή επιχείρηση φτιάχνει με μεράκι, χρησιμοποιώντας σπιτικές συνταγές, γλυκά του κουταλιού, τοπικά γλυκά μοναδικής ποιότητας τσίπουρο, καθώς και πήλινες γάστρες. Επισκεφτείτε το κατάστημα κατά την διαμονή σας και σίγουρα θα βρείτε προϊόντα με άρωμα πηλιορείτικης παράδοσης.