Στην πανέμορφη Τσαγκαράδα Πηλίου, στη συνοικία των Αγίων Ταξιαρχών, λιγότερο από ένα χιλιόμετρο από το φημισμένο πέτρινο τοξωτό γεφύρι, υπάρχει ένα κατάστημα δώρων, διακοσμητικών, χειροποίητων έργων τέχνης και κοσμημάτων, που αξίζει πραγματικά να επισκεφτείτε. Σε ένα πετρόχτιστο μαγαζάκι, το μεράκι και η προσωπική εργασία […]             Στην πανέμορφη Τσαγκαράδα Πηλίου, στη συνοικία των Αγίων Ταξιαρχών, λιγότερο από ένα χιλιόμετρο από το φημισμένο πέτρινο τοξωτό γεφύρι, υπάρχει ένα κατάστημα δώρων, διακοσμητικών, χειροποίητων έργων τέχνης και κοσμημάτων, που αξίζει πραγματικά να επισκεφτείτε. Σε ένα πετρόχτιστο μαγαζάκι, το μεράκι και η προσωπική εργασία […]             Στην πανέμορφη Τσαγκαράδα Πηλίου, στη συνοικία των Αγίων Ταξιαρχών, λιγότερο από ένα χιλιόμετρο από το φημισμένο πέτρινο τοξωτό γεφύρι, υπάρχει ένα κατάστημα δώρων, διακοσμητικών, χειροποίητων έργων τέχνης και κοσμημάτων, που αξίζει πραγματικά να επισκεφτείτε. Σε ένα πετρόχτιστο μαγαζάκι, το μεράκι και η προσωπική εργασία […]             Στην πανέμορφη Τσαγκαράδα Πηλίου, στη συνοικία των Αγίων Ταξιαρχών, λιγότερο από ένα χιλιόμετρο από το φημισμένο πέτρινο τοξωτό γεφύρι, υπάρχει ένα κατάστημα δώρων, διακοσμητικών, χειροποίητων έργων τέχνης και κοσμημάτων, που αξίζει πραγματικά να επισκεφτείτε. Σε ένα πετρόχτιστο μαγαζάκι, το μεράκι και η προσωπική εργασία […]             Στην πανέμορφη Τσαγκαράδα Πηλίου, στη συνοικία των Αγίων Ταξιαρχών, λιγότερο από ένα χιλιόμετρο από το φημισμένο πέτρινο τοξωτό γεφύρι, υπάρχει ένα κατάστημα δώρων, διακοσμητικών, χειροποίητων έργων τέχνης και κοσμημάτων, που αξίζει πραγματικά να επισκεφτείτε. Σε ένα πετρόχτιστο μαγαζάκι, το μεράκι και η προσωπική εργασία […]

            

Στην πανέμορφη Τσαγκαράδα Πηλίου, στη συνοικία των Αγίων Ταξιαρχών, λιγότερο από ένα χιλιόμετρο από το φημισμένο πέτρινο τοξωτό γεφύρι, υπάρχει ένα κατάστημα δώρων, διακοσμητικών, χειροποίητων έργων τέχνης και κοσμημάτων, που αξίζει πραγματικά να επισκεφτείτε.

Σε ένα πετρόχτιστο μαγαζάκι, το μεράκι και η προσωπική εργασία της ιδιοκτήτριας δημιούργησαν »ΜΝΗΜΕΣ”“ αποκλειστικά για εσάς…
Μπαίνοντας ο επισκέπτης στο κατάστημα, έρχεται αντιμέτωπος με πανέμορφα αντικείμενα καθημερινής αισθητικής, με χαρούμενα χρώματα και υπέροχα σχέδια, ποιοτικά κοσμήματα επιλεγμένα με μεγάλη προσοχή και επιμέλεια.
Χρηστικά, καλαίσθητα, φιλικά προς το περιβάλλον, παραδοσιακά και σύγχρονα.
Ιδέες για το τραπέζι ή την κουζίνα. Ιδέες που θα αλλάξουν την καθημερινή εικόνα του σπιτιού, ιδέες για δώρα, ιδέες για να αλλάξετε διάθεση.
Παράλληλα, έργα τέχνης από εκλεκτούς καλλιτέχνες κοσμούν τους τοίχους του καταστήματος.
Είμαστε βέβαιοι ότι μέσα από τις συλλογές των δημιουργών μας, σίγουρα θα βρείτε κάτι που θα καλύψει τις αισθητικές σας αναζητήσεις.
Σίγουρα λοιπόν μια επίσκεψη στο κατάστημα Μνήμες, θα ανταμείψει τους επισκέπτες και θα προσφέρει την δυνατότητα για μοναδικές αγορές και δώρα που θα αφήσουν υπέροχες μνήμες και αναμνήσεις από τον υπέροχο αυτόν τόπο…
Με αφορμή ένα ταξίδι στο σμαράγδι του Πηλίου , την Τσαγκαράδα, προγραμματίστε μια επίσκεψη στις Μνήμες και δεν θα χάσετε.

Επισκεφθείτε τη σελίδα μας  ΜΝΗΜΕΣ-ΤΣΑΓΚΑΡΑΔΑ-ΠΗΛΙΟΥ