Στη γραφική Τσαγκαράδα, ο ξενώνας Καλλιστώ προσφέρει δωμάτια με τζάκι και θέα στο Πήλιο. Σερβίρει παραδοσιακό πρωινό, που περιλαμβάνει ντόπιο μέλι, φρέσκα αυγά και σπιτικά κέικ. Όλα τα δωμάτια διαθέτουν ξύλινα δάπεδα, σιδερένια κρεβάτια και κεντητές κουρτίνες. Είναι εξοπλισμένα με τηλεόραση επίπεδης οθόνης, μίνι ψυγείο και κλιματισμό. Το ιδιωτικό μπάνιο […]Στη γραφική Τσαγκαράδα, ο ξενώνας Καλλιστώ προσφέρει δωμάτια με τζάκι και θέα στο Πήλιο. Σερβίρει παραδοσιακό πρωινό, που περιλαμβάνει ντόπιο μέλι, φρέσκα αυγά και σπιτικά κέικ. Όλα τα δωμάτια διαθέτουν ξύλινα δάπεδα, σιδερένια κρεβάτια και κεντητές κουρτίνες. Είναι εξοπλισμένα με τηλεόραση επίπεδης οθόνης, μίνι ψυγείο και κλιματισμό. Το ιδιωτικό μπάνιο […]Στη γραφική Τσαγκαράδα, ο ξενώνας Καλλιστώ προσφέρει δωμάτια με τζάκι και θέα στο Πήλιο. Σερβίρει παραδοσιακό πρωινό, που περιλαμβάνει ντόπιο μέλι, φρέσκα αυγά και σπιτικά κέικ. Όλα τα δωμάτια διαθέτουν ξύλινα δάπεδα, σιδερένια κρεβάτια και κεντητές κουρτίνες. Είναι εξοπλισμένα με τηλεόραση επίπεδης οθόνης, μίνι ψυγείο και κλιματισμό. Το ιδιωτικό μπάνιο […]Στη γραφική Τσαγκαράδα, ο ξενώνας Καλλιστώ προσφέρει δωμάτια με τζάκι και θέα στο Πήλιο. Σερβίρει παραδοσιακό πρωινό, που περιλαμβάνει ντόπιο μέλι, φρέσκα αυγά και σπιτικά κέικ. Όλα τα δωμάτια διαθέτουν ξύλινα δάπεδα, σιδερένια κρεβάτια και κεντητές κουρτίνες. Είναι εξοπλισμένα με τηλεόραση επίπεδης οθόνης, μίνι ψυγείο και κλιματισμό. Το ιδιωτικό μπάνιο […]Στη γραφική Τσαγκαράδα, ο ξενώνας Καλλιστώ προσφέρει δωμάτια με τζάκι και θέα στο Πήλιο. Σερβίρει παραδοσιακό πρωινό, που περιλαμβάνει ντόπιο μέλι, φρέσκα αυγά και σπιτικά κέικ. Όλα τα δωμάτια διαθέτουν ξύλινα δάπεδα, σιδερένια κρεβάτια και κεντητές κουρτίνες. Είναι εξοπλισμένα με τηλεόραση επίπεδης οθόνης, μίνι ψυγείο και κλιματισμό. Το ιδιωτικό μπάνιο […]

Στη γραφική Τσαγκαράδα, ο ξενώνας Καλλιστώ προσφέρει δωμάτια με τζάκι και θέα στο Πήλιο. Σερβίρει παραδοσιακό πρωινό, που περιλαμβάνει ντόπιο μέλι, φρέσκα αυγά και σπιτικά κέικ.

Όλα τα δωμάτια διαθέτουν ξύλινα δάπεδα, σιδερένια κρεβάτια και κεντητές κουρτίνες. Είναι εξοπλισμένα με τηλεόραση επίπεδης οθόνης, μίνι ψυγείο και κλιματισμό. Το ιδιωτικό μπάνιο περιλαμβάνει δωρεάν προϊόντα περιποίησης και ένα ντους.

Τηλ:  24260 49648   /  6937328141